Rólunk

A SzigetelésTipp csapata magában egyesíti a fiatalos dinamizmust és a tapasztalt szakértelmet. Igyekszünk hiánypótló kivitelező csapat lenni,  akik valóban azt teszik, amiről beszélnek. Szeretnénk kiérdemelni a bizalmat, amelyet ügyfeleink kölcsönöznek nekünk a megbízásukkal.

Mi is voltunk a megrendelői oldalon, amikor szakembereket kellett keresnünk a házkörüli munkákra, s tudjuk, hogy mennyire nem könnyű feladat ez. Sosem tudhatjuk, hogy kit engedünk be otthonunk területére.

Ezért is kiemelten fontos számunkra, hogy olyan csapattal dolgozzunk, akikért bármikor merjük vállalni a felelősséget, mind szakmai, mind pedig emberi oldalról is.

De ne felejtsük el miért is dolgozunk! Hogy pénzt takarítsunk meg Önnek a hibátlan hőszigeteléssel, vagy nyílászáró megoldásokkal.

Érezze magát otton az otthonában.

Keressen minket bizalommal.

Munkatársaink

Garancia

Munkánkra 5x Garanciát vállalunk.
  1. Fix Ár Garancia: Az elfogadott ajánlatban szereplő díjakat tartjuk. Nem kell váratlan plusz költséggel számolnia a számla benyújtásakor.
  2. Kivitelezés felügyeleti Garancia: Kollégánk folyamatosan felügyeli kivitelező csapatunk munkáját.
  3. Rendszer Garancia: A beépített rendszer elemekre gyártói garanciát bizotsítunk. Pl.: MAPEI rendszer garancia. A munkálatok végeztével egy tanúsítványt adunk át Önnek a beépített rendszerről és annak elemeiről, amely a rendszer garanciát érvényesíti.
  4. Gyártói kivitelezői Garancia: A munkálatok szakszerű, minőségi elvégzését a gyártó saját szakembereivel is ellenőríztetjük.
  5. Elégedettségi Garanciát vállalunk: Minden kérése nyitott fülekre talál Nálunk.
Learn more