Homlokzati hőszigetelés

Kérjen konkrét árajánlatot.
Tippeljen, Ön szerint hány %-át veszíti el a melegnek egy korszerűtlen lakóház?

30-50%-át veszíti el a melegnek a rosszul szigetelt, vagy homlokzati hőszigeteléssel nem rendelkező otthona!

A hőszigetelésről

Bármilyen építőanyagból is készült otthona, a felfűtött lakásból a téli időszakban a falakon keresztül folyamatosan kifelé távozik a meleg, a kinti hideg pedig igyekszik befelé haladni. A homlokzatra helyezett hőszigetelő lemez megakadályozza azt, hogy a kinti hideg bejusson a falba, így az képes felvenni a lakás belső levegőjének hőmérsékletét. Ezáltal a falak sokkal több hőt tudnak tárolni, ami gazdaságosabb fűtést eredményez. A megfelelő homlokzati hőszigetelés megóv télen a hideg és a magas fűtésszámlák, nyáron pedig a túlzott meleg ellen.

Cégünknek a minőségi munkát és a minőségi anyagokat is egyaránt fontosnak tarja. Ezek közül is kiemelten fontos szempont a ragasztó, mivel ez a szigetelési rendszer „szíve” . Az erőhatásoknak egy olcsó, alacsony tapadási szilárdsággal rendelkező termék (ami ráadásul nem flexibilis) csak kis ideig fog tudni ellenállni! A folyamatos mozgás esetén a ragasztó elválhat a felülettől, ami a hőszigetelő rendszer megsemmisülését jelenti.

Az általunk forgalmazott hőszigetelő rendszereket kizárólag egy gyártótól szerezzük be mivel így érvényesíteni lehet a rendszergaranciát. Egy összeválogatott rendszer lehet, hogy kedvezőbb árfekvésű, de így nem biztosított az alapanyagok összedolgozása ezért cégünk ilyen jellegű munkákat el sem vállal.

Kérje ingyenes tanácsadási szolgáltatásunkat.

Fontos lépés szigetelési rendszer kiválasztásában az anyag meghatározása amiről kicsit részletesebben az alábbi linkeken olvashat

Polisztirol: (kattintson a szövegre)

Kőzetgyapot: (kattintson a szövegre)

A minőségi homlokzati hőszigetelés kulcsa nem csak a rendszerben való gondolkodás, hanem a képzett kivitelező is!

Nézze meg, hogy mennyiért dolgozik a SzigetlésTipp profi, kivitelezői csapata.
Kérjen konkrét árajánlatot.

További információkért olvasson tovább a szigetelésekről és a kivitelezésről

Comments are closed.